dimarts, 15 d’abril del 2008

Arsenal superior de defensa


Outpost PRO Firewall és un 'tallafocs' molt complert i fàcil d'utilitzar que ens ofereix una protecció integral contra les amenaces d'Internet.Controla el trànsit de la xarxa en ambdues direccions, tan d'entrada com de sortida.Detecta i bloqueja qualsevol atac provinent de l'exterior per part de 'hackers'.
És una 'suite' que inclou un tallafocs i un mòdul anti-software espia. Manté un control força exhaustiu sobre l'activitat de la xarxa (aplicacions que interactuen amb internet i els ports que utilitzen) així com els programes i processos que s'estan executant en el sistema, controlant d'aquesta manera qualsevol activitat sospitosa que puguin duu a terme, com transaccions entre processos no autoritzades o intents d'execució d'aplicacions potencialment perilloses.
El mòdul anti-espia protegeix el nostre PC de troians, virus, cucs o d'altres formes de software malintencionat o maliciós.
Incorpora un mòdul de control de continguts el qual ens permet crear permisos específics per a determinats llocs web en funció del seu contingut, restringint així el seu accés o bloquejant elements de pàgines web 'malintencionades'.

En definitiva, estem parlant d'una aplicació que integra 'tallafocs' i un sistema de detecció d'aplicacions malware.És fàcil de configurar i ens proporciona un nivell de seguretat alt contra els perills d'Internet.

Podeu descarregar una versió de prova de 30 dies, totalment funcional, del lloc web d'Outpost.

http://www.outpost-es.com/home/index.html

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Home Theater, I hope you enjoy. The address is http://home-theater-brasil.blogspot.com. A hug.