dimarts, 22 d’abril del 2008

Antivirus gratuit

L' Avast! és una aplicació antivirus gratuita, almenys la versió Home Edition. Existeix una altra versió, la Professional Edition que sí és de pagament. És un antivirus força potent el qual disposa d'una amplíssima base de dades amb tots els virus, cucs, troians i altres tipus de software malintencionat coneguts fins al moment.Aquesta base de dades s'actualitza constantment de forma automàtica. L'Avast!, versió Home, integra fins a 7 mòduls d'execució: Protecció de la xarxa, protecció d'aplicacions P2P, protecció de navegació Web i protecció estàndard per citar-ne alguns.
Ofereix també una protecció constant en temps real del nostre sistema a partir del constant escaneig de la memòria i comprovant l'execució de programes i/o altres arxius, així com la seva integritat.

El procés de instal.lació de l'aplicació es força senzill: Ens descarreguem l'arxiu executable en el nostre ordinador i l'executem. Un cop finalitzada la instal.lació disposarem d'una solució antivirus força recomanable, totalment funcional durant 60 dies. Passats aquests 60 dies, haurem de registrar-nos en el lloc web propietari de l'antivirus, i de forma totalment gratuita rebrem en el nostre correu electrònic un codi d'activació per poder seguir utilitzant l'Avast Home Edition. A continuació haurem d'insertar aquest codi en el programa Avast! i rebrem la versió no restringida de l'aplicació.

Per descarregar l'Avast i obtenir més informació, fes clic aquí