divendres, 27 de juny del 2008

AVG Antivirus


AVG és un software antivirus i de seguretat en Internet creat per l'empresa AVG Technologies, disponible per a plataformes Microsoft Windows, Linux i freeBSD.
És un dels programes antivirus gratuïts més descarregats i utilitzats del panorama informàtic mundial sobretot a nivell d'usuari. Hi ha disponibles diferents versions del paquet antivirus, algunes de pagament i altres de gratuïtes. La versió més bàsica inclou l' antivirus i un módul anti-spyware, a més del sistema d'actualització periódic de la base de dades de virus.
Les versions de pagament (AVG Internet Security) incorpora a més un Firewall, filtres anti-spam, anti-rootkits, i eines de navegació segura que ens protegeixen de llocs webs maliciosos. Ofereix protecció en temps real i no consumeix massa recursos del sistema, no reduïnt així la velocitat de l'ordinador.

En definitiva, un bon programa antivirus, tant la versió gratuïta com la de pagament pels usuaris més exigents. Fàcil d'instal.lar i configurar i amb un consum dels recursos del sistema ínfim. Certificat per les principals organitzacions d'anàlisis d'antivirus i utilitzat per milers d'usuaris arreu del món.

Llocs de descàrrega: Versió gratuïta http://free.avg.com/
Altres versions http://www.grisoft.com/la-es.1